Logo Westwijk2 Het Eiland
kunnen wij uhelpen

De Alles-Kan-Villa

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa.

Hoe wilt u wonen?

Een Alles-Kan-Villa is een uniek huis dat u samen met Brummelhuis, Thuis in Bouwen ontwerpt en bouwt. We noemen het zo omdat alle ideeën over hoe u wilt wonen én leven op tafel komen. En hiervoor in het ontwerp meestal de juiste plek en mooiste ruimte gevonden worden. Uw persoonlijke woonwensen worden vertaald naar een uniek huis dat echt eigen is. Soms valt u voor een idee dat onze architect bedenkt voor Westwijk, soms is het huis dat u een keer heeft gezien tijdens een vakantie in Zweden uw inspiratiebron. U heeft uw persoonlijke woonwensen, Brummelhuis, Thuis in Bouwen heeft de kennis en ervaring. Samen met Brummelhuis, Thuis in Bouwen maakt u uw droomhuis werkelijkheid.

Zonder zorgen

Niet alleen het huis is bijzonder, ook de weg er naar toe. Het ontwerpen en bouwen van een huis moet een feestje zijn, vinden wij. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen en regelen alles voor u. Wij staan u bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Samen met u maken we het huis van uw leven.

Hoe mooi het ook is om droomhuizen te realiseren, we zijn en blijven praktisch. We halen kinken uit kabels, sturen beren van de weg en gooien valkuilen dicht. In alles wat we doen zijn we efficiënt en effectief. Zo zorgen we ervoor dat u al binnen 14 maanden de sleutel van uw nieuwe huis in ontvangst kunt nemen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van de bij dit project betrokken makelaars. Bij de makelaar ontvangt u verdere informatie over de woning, het plan en de procedure. Hierna kan de makelaar een afspraak met de woningadviseur van Brummelhuis, Thuis in Bouwen voor u verzorgen.

De woningadviseur gaat geheel vrijblijvend en kosteloos met u in gesprek om samen uw droomhuis te ontwerpen. Uw wensen en eisen worden op de speciaal voor uw woning gemaakte tekening aangegeven. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken een offerte waarin alles verwerkt is. Zodat u de woning krijgt zoals u dat wenst en u snel weet waar u financieel aan toe bent. Na uw akkoord op het ontwerp en de offerte kunnen de overeenkomsten voor het kavel en de bouw van uw droomhuis getekend worden. Uw wensen staan centraal.

heteiland.westwijk2.nl achtergrondplaat