Logo Westwijk2 Het Eiland
kunnen wij uhelpen

zes kavels Het Eiland

Koop uw eigen kavel en bouw uw droomhuis!

De voltooiing van het Amstelveense Westwijk is in zicht! De laatste zogenaamde projectmatige woningen zijn inmiddels opgeleverd en inmiddels wonen vele mensen naar volle tevredenheid in dit mooie stuk van Amstelveen. Westwijk is rijk aan water en groen en is gelegen nabij de dagelijkse voorzieningen. Westwijk is bovendien prima bereikbaar, zowel over de weg als met het openbaar vervoer.

Na de verkoop van 22 kavels in het noordelijke deel van Westwijk is het nu de beurt aan de verkoop van nog eens zes kavels. Deze kavels zijn prachtig gelegen op Het Eiland welke gesitueerd is in het water gelegen tussen de Marjoleinlaan en de Korianderlaan (nabij de J.C.van Hattumweg). Klik hier voor de situatiekaart.

De kavels bieden de mogelijkheid tot de bouw van het huis van uw dromen! De grootte en de ligging van de kavels (o.a. vrij en aan het water) biedt hiertoe volop mogelijkheden. De grootte varieert van 445 tot 541 m2.

Keuze architect en/of aannemer

Westwijk Zuidoost CV biedt de kopers van de kavels de gelegenheid zelf een keuze te maken voor een aannemer die de woning kan bouwen. Hierbij hoort eventueel uiteraard ook de vrije keuze voor een architect. Hierbij moet u zich uiteraard wel realiseren dat er mogelijk wel meer werkzaamheden zijn waar u zelf tijd en energie in moet steken.

Gemak en comfort

Westwijk Zuidoost Cv heeft aannemersbedrijf Brummelhuis i.s.m. Thuis in Bouwen uit Meerkerk gevraagd reeds een ontwerp te maken van een woning die op Het Eiland niet zal misstaan. Uiteraard kan de woning, binnen de gestelde en bekende kaders, aan uw wensen worden aangepast. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur. Kijk hier voor meer informatie over aannemersbedrijf Brummelhuis i.s.m. Thuis in Bouwen uit Meerkerk.

De verkoop van de kavels is een initiatief van Westwijk Zuidoost CV, een samenwerking tussen AM en BPD.

heteiland.westwijk2.nl achtergrondplaat